Compara preturi RCA

compara rcaNu cu foarte mult timp in urma, cumpararea unei polite RCA adecvate era vazuta ca un calvar de majoritatea soferilor. Cu atat era si mai dificil, daca alegeam sa cautam cea mai adecvata si cea mai ieftina oferta privind polita RCA. Fie ca pierdeam din timpul nostru liber trecand pragul diferitelor companii de asigurare pentru a ne informa cu privire la ofertele in vigoare, fie ca asteptam la cozile agentilor de asigurari pentru a obtine un pret estimativ pentru politele pe care doream sa le procuram, cumpararea unei polite RCA necesita pierderea timpului nostru liber. Pentru a veni in intampinarea clientilor sai si pentru a le usura munca in cautarea politei RCA celei mai accesibile, marile societati de asigurare si nu numai au scos pe piata tot felul de aplicatii care ne pot ajuta sa economisim timp.

Cum compar?


Este necesara doar o simpla cautare a sintagmei „compara RCA” si puteti incepe sa gasiti cea mai buna oferta privind polita RCA pe care o doriti. Tot ce trebuie sa faceti este sa furnizati o serie de date personale care se vor folosi in calculul RCA, si sa asteptati pentru a va fi furnizate, in timp real, cele mai bune oferte ale societatilor de asigurari. Metoda este foarte simpla si usor de folosit, iar investitorii garanteaza corectitudinea ofertelor de preturi pe care le primim. Avantajul in cazul acestor servicii este ca putem vizualiza toate ofertele existente pe piata la un moment dat fara a mai fi nevoiti sa intram pe site-urile companiilor de asigurari. Simplu, practic, rapid si usor de folosit. Tot ce trebuie sa facem este sa completam spatiile lipsa din aplicatiile de comparare cu o serie de factori, in functie de cerintele societatilor de asigurari, iar apoi putem decide asupra politei necesare.

Ce date personale imi vor fi cerute?


In functie de cerintele diverselor societati de asigurari, trebuie sa oferim informatii precum varsta, sexul si ocupatia noastra, gradul de uzura si tipul masinii, cat de des se foloseste masina respectiva intr-o zona anume a tarii, numarul amenzilor rutiere pe care le-am luat pana in momentul incheierii politei RCA, numarul accidentelor in care am fost implicati sau daca masina va fi folosita in scop personal sau in interes de serviciu. Trebuie mentionat ca, imediat ce vom completa cerintele privind informatiile personale, va aparea o lista a ofertelor disponibile privind politele  RCA, diferite ca pret. Explicatia privind discrepanta in ceea ce priveste preturile pentru acelasi tip de polita consta in formula de calcul proprie fiecarei companii de asigurari, precum si importanta anumitor factori pentru asiguratorii in cauza. Un factor important care duce, fie la scaderea, fie la cresterea valorii politei RCA, este varsta clientului sau data la care acesta si-a luat permisul. De asemenea, conteaza foarte mult si marca masinii, precum si capacitatea cilindrica a acesteia. Astfel, pe langa faptul ca vom economisi mult timp in cautarile noastre privind cea mai buna polita RCA, prin aplicatiile de comparare a ofertelor existente pe piata putem gasi cea mai ieftina polita de asigurare. Mai mult, serviciul este gratuit si se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.